50 geïmpregneerde chalets voor de kerstmarkt te Maastricht

Houtweb.nl / Van Aarle Houtbedrijf levert 50 chalets voor de Kerstmarkt 2010 in Maastricht

Kerstmarkt te Maastricht in - Magisch Maastricht

In december wordt de grote kerstmarkt in Maastricht gehouden. Dit evenement is onderdeel van het centrumbrede evenement Magisch Maastricht en is een sfeermaker van formaat en het visitekaartje voor de stad Maastricht. Er worden voor dit evenement circa 870.000 bezoekers verwacht.

Gehele binnenstad van Maastricht in uitbundige kerstsfeer

Voor het eerst wordt niet alleen het Vrijthof, maar de hele Maastrichtse binnenstad in uitbundige kerstsfeer gestoken.
De stad wordt daarmee een winterparadijs voor iedereen die van een gezellige kerstsfeer houdt. Met nieuwe activiteiten, kerstversieringen en verlichte kerstbomen wordt het een sprookjesachtig Maastricht.

50 geïmpregneerde chalets voor kerstmarkt Maastricht - gerealiseerd door Houthandel De Maas en Houtweb.nl / Van Aarle Houtbedrijf50 geïmpregneerde chalets voor kerstmarkt Maastricht

Houtweb.nl / Van Aarle Houtbedrijf leverde in samenwerking met Houthandel
De Maas uit Maastricht 50 chalets / verkoopstands voor de kerstmarkt te Maastricht.
Na afloop van de kerstmarkt worden deze geïmpregneerde chalets / verkoop-stands gedemonteerd en opgeslagen en zullen de komende 10 jaar gebruikt worden.

 

Krappe planning

Eind oktober 2010 kregen wij het verzoek om voor dit evenement 50 verkoopstands te leveren en te plaatsen op het Vrijthof. Gezien de korte tijd die nog restte, de verkoopstands moesten ontworpen, gemaakt en geplaatst zijn vóór 1 december, was dit geen makkelijke maar wel leuke uitdaging voor ons.
Na diverse gesprekken met de Gemeente Maastricht over de vormgeving en maatvoering van de verkoopstands kon de productie van de prefebelementen op 2 november gestart worden. Op 24 november ging de eerste oplegger met elementen naar Maastricht. In totaal zouden het maar liefst zeven vrachten worden.
De daarop volgende dagen werden de verkoopstands opgebouwd en ontstond er een prachtige, sfeervolle kerstmarkt. 
Op 30 november werden alle 50 chalets / verkoopstands aan de Gemeente Maastricht opgeleverd en konden we wederom terugzien op een geslaagd project.
Lees meer over de samenwerking tussen houthandel De Maas en Van Aarle Houtbedrijf...

De chalets zijn voorzien van elektropanelen van Vossen Elektro uit SchijndelSolamagic 1400 W terrasverwarmingenComplete levering inclusief elektrovoorzieningen en verwarmingen

De chalets werden geleverd inclusief elektropaneel met veiligheidsautomaat, wandcontactdozen en schakelaar ten behoeve van verlichting etc.
Deze elektropanelen zijn in opdracht van Van Aarle Houtbedrijf vervaardigd door Vossen Elektro uit Schijndel.
Een aantal verkoopstands werd bovendien geleverd met een of meer Solamagic infrarood terrasverwarmingenom het behaaglijk warm te maken voor de bezoekers. Wij kozen voor de energiezuinige verwarmingen van Solamagic omdat deze direct tegen de houten constructie gemonteerd kunnen worden.

Foto's