Voorbeeld project: Het Land van Ooit (Tongeren, België)

Een voorbeeld van een project dat wij recent uitgevoerd hebben is een onderdeel van het bekende park “Het Land van Ooit” in Tongeren, België.
Na een kennismaking gesprek en verschillende bezoeken aan het gelijknamige park in Drunen, zijn wij samen met de directie van "Het Land van Ooit" tot een project gekomen voor het park in Tongeren dat door ons uitgevoerd is.

We hebben daar onder andere 2 theaters gemaakt en voorzien van zitbanken voor groot en klein. Eveneens zijn er door ons 7 schuilhutten gemaakt en een uitkijktoren voor een doolhof.

Het park ligt in het plaatsje Tongeren, vlak onder Maastricht. Het project was in zeer korte tijd gerealiseerd en dit was mede mogelijk gemaakt door onze medewerkers tijdelijk onder te brengen in een plaatselijk hotel en door lange dagen te maken.
Dit geeft mede aan hoe flexibel wij als van Aarle kunnen zijn.

Het park is speciaal voor kinderen van 2 tot ca 10 jaar, de theaters die gemaakt zijn worden gebruikt door Sap de Aardwortel en Kloontje Het Reuzenkind. De 7 schuilhutten staan door het hele park verspreid langs de loopwegen.
De uitkijktoren staat geplaatst midden in het doolhof en is ca 4 meter hoog.

De materialen die zijn gebruikt voldoen aan KOMO eisen en zijn op de beste manier verduurzaamd voor een lange duurzaamheid. Al het materiaal is door eigen vrachtvervoer in Tongeren gelost op een stuk grond dat voor ons bestemd was. Mocht dit bij een project niet mogelijk zijn dan kunnen wij de onderdelen van het project ook helemaal prefab maken in ons eigen bedrijf en de prefab elementen op locatie samenbouwen.

Mocht u een keer in de buurt komen van Tongeren dan is het zeker de moeite waard om het park eens te bezoeken.
Het is een prachtig park geworden met fantastische liveshows en optredens voor zowel de kinderen als de ouders is het een unieke ervaring.

Meer informatie over Het Land van Ooit in Tongeren, België www.ooittongeren.be

Foto's