Verrassend Vakmanschap sinds 1928

Uw houtspecialist voor zakelijke en particuliere markt

Nauwkeurige & snelle montage door CNC productie en bewerking

Verrassend Vakmanschap sinds 1928

Uw houtspecialist voor zakelijke en particuliere markt

Nauwkeurige & snelle montage door CNC productie en bewerking


Inspiratie overkappingen | tuinhuizen | poolhouses---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---


Alles is mogelijk bij Houtweb | Van Aarle HoutbedrijfBij Van Aarle Houtbedrijf bent u aan het goede adres voor vakmanschap in authentieke houtconstructies maar ook in strakke en moderne tuinbergingen en poolhouses. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring en vele constructies geplaatst waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Met zorg monteren wij overkappingen, tuinhuizen en poolhouses in diverse vormen, kleuren en materialen. Het hout wordt in de werkplaats nauwkeurig vervaardigd met onze geavanceerde Hundegger zaagmachine zodat we op uw locatie efficiënt en in korte tijd uw houtconstructie kunnen monteren.

Opties
Bereid uw overkapping moeiteloos uit met glazenschuifwanden voor extra comfort en functionaliteit, waardoor deze ruimte transformeert tot een gezellig extra zitgedeelte. Ook kunt u denken aan verschillende dakbedekkingen, regenpijpen en wanden zoals lamellen.

3D-tekening
Onze overkappingen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerd hoogwaardig hout en met ons geavanceerde tekenprogramma kunnen we een gedetailleerde 3D-tekening maken, zodat u een exact beeld krijgt van het eindresultaat.

Inspiratie
Laat u inspireren op onze inspiratiepagina, bekijk onze standaard modellen of bezoek onze showroom, waar ons deskundige team klaarstaat om u te helpen en een voorstel te doen dat perfect aansluit bij uw situatie.

Kosten
Benieuwd naar de kosten? Zodra uw eisen en wensen duidelijk zijn, maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Contact
Neem contact met ons op via  0413 47 24 61, stuur een e-mail naar info@houtweb.nl, of vul het contactformulier hier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!